Formule van de krant

Deze e-krant heeft als uitgangspunt dat we spirituele wezens zijn, die menselijke ervaringen aan het opdoen zijn. Vanuit deze gedachte zijn er dan ook geen situaties of emoties die niet spiritueel zijn.

Uit deze benadering volgt tevens de stelling dat alles om ons heen ons bewust wil maken van wie we werkelijk zijn. Onze spirituele kern kan helpen om onze menselijke ervaringen overzichtelijker en inzichtelijker te maken. Anders gezegd: een spiritueel leven staat niet los van ons dagelijks leven en al helemáál niet recht tegenover dat leven. Het is niet en/of. Het is en/en. 'Spiritueel bezig te zijn' is geen aparte wereld met bepaalde regels en voorwaarden waar je je aan zou moeten houden.

Spiritueel enzo richt zich dan ook niet op specifieke 'spirituele' onderwerpen, maar juist op de gewone onderdelen van ons leven om aan te tonen hoe dat leven één grote inspiratiebron kan zijn. Het is maar net hoe je er naar kijkt.

En elke visie is er één. Dus: de artikelen in Spiritueel enzo weerspiegelen de mening van de betreffende auteur. Zijn of haar waarheid. Daar hoef je het niet mee eens te zijn. Jouw waarheid kan anders zijn. Maar anders is niet slechter of beter. Het is gewoon anders. Dus gebruik wat je kunt gebruiken en laat liggen wat niet bij je past. Zo simpel is het.

De artikelen die in deze e-krant geplaatst worden, zullen eerst op de voorpagina verschijnen en zodra zij vervangen worden door nieuw materiaal, zullen ze per rubriek gearchiveerd worden, zodat ze bereikbaar blijven.

Deze rubrieken zijn in het menu op de voorpagina te vinden onder het kopje 'Rubrieken'.

Vragen, opmerkingen, suggesties en kopij kun je MAILEN

Benieuwd naar de definitie van spiritualiteit die op deze e-krant gehanteerd wordt? Klik dan HIER