Schrijf je met ons mee?

Van de redactie

Heb je het gevoel dat je veel leert van jouw eigen ervaringen en wil je dat graag delen met anderen, dan is Spiritueel enzo wellicht een geschikt podium om dat te doen! Natuurlijk hanteren we graag de win-win sleutel - dat is wat ons betreft de fundering van Het Nieuwe Samenwerken - dus het kan lonen om gastschrijver te worden! We bieden iedere schrijver een gratis banner naar een website naar keuze en deze banner staat zowel op jouw introductiepagina (Wie is wie) als onder ieder door jou geschreven artikel. Dat is dus een leuke manier om gratis reclame te maken voor jezelf!

Deze e-krant is bedoeld als platform voor 'Het Nieuwe Samenwerken' en we bieden jou graag de gelegenheid om jezelf te presenteren. We zijn daarbij niet op zoek naar onderwerpen die als 'spiritueel' of 'paranormaal' worden beschouwd (daar zijn al heel veel andere sites voor die uitstekend werk verrichten), maar zoeken juist mensen die bereid zijn zichzelf echt te laten zien. Hun eigen emoties, hun eigen ervaringen, hun eigen struikblokken en valkuilen etc. en hoe zij die blokkades vervolgens gebruiken om zichzelf beter te leren kennen en hun eigen kracht te ervaren.

  • Lees je graag boeken en zou je met anderen willen delen welke boeken jou op een andere manier naar de wereld hebben laten kijken? Boekrecensies zijn altijd welkom!
  • Ga je graag in gesprek met mensen en wil je graag interviews doen? We maken er graag ruimte voor
  • Struin je sowieso regelmatig het internet af naar leuke evenementen en wil je ook wel eens met onze lezers delen? In de rubriek 'Samen op Pad' kun jij je uitleven!
  • Houd jij jezelf op de hoogte van de actualiteiten en gebruik je het nieuws om iets over jezelf te ontdekken? Schrijf er over!

Voel je je aangesproken en wil je wel eens een artikel in onze e-krant plaatsen? Stuur dan een mail en we gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. We horen graag van je!