Hans Slim

Hij heeft 15 woonboeken op zijn naam staan, was nauw betrokken bij programma’s als ‘de 5 uur show’, ‘Eigen Huis & Tuin’ en ‘Klussen & Wonen’ en bedacht en schreef programma’s als ‘TV-Woonmagazine’.
Tevens is hij studiebegeleider bij het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur, is hij gast-spreker bij Sprekers Platform en Speakers Academy, ontwerpt hij interieurs voor modezaken en adviseert hij bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland. Het is duidelijk dat Hans Slim zijn passie – interieur – op vele manieren vorm heeft gegeven.

De in Almelo geboren binnenhuisarchitect is dus een druk man en de belangstelling voor zijn visie is niet verwonderlijk. Zijn focus ligt namelijk niet op design of kunst - hoewel hij daar uiteraard ook veel verstand van heeft - maar hij vindt het veel leuker om mensen te leren hoe ze van hun huis een echt Thuis kunnen maken. Hoe je een interieur kunt samenstellen dat past bij wie je bent. Een woonomgeving dat niet voortkomt uit een plaatje uit een magazine, maar uit wat echt bij je past.

Zijn handige tips zijn te vinden op zijn website Typisch Wonen.