Evelien Bos

Ik ben Evelien, 53 jaar en een ontzettend grote dierenvriend.
Dieren spelen sinds mijn jeugd een belangrijke rol in mijn leven. Ik leef al mijn hele leven samen met katten en ik kan mij een leven zonder dan ook niet voorstellen.

Afgelopen jaar heb ik deelgenomen aan de Life Skills University, een jaarprogramma van Open Circles. Daar is nog duidelijker naar voren gekomen welke weg ik zal blijven volgen en hoe ik trouw kan blijven aan mijn innerlijke kracht. Na jaren van worsteling durf ik nu eindelijk te zeggen dat ik blij met mezelf ben en van daaruit kan functioneren. Tijdens één van de Trancedances tijdens deze opleiding heeft mijn krachtdier zich gepresenteerd: een zwarte jaguar. Dit is voor mij een bevestiging dat met name de katachtigen deel uitmaken van mijn leven.

In mijn verhalen zullen dieren een belangrijke rol spelen. Ik word geïnspireerd door mijn werk als vrijwilliger in een Kattenasiel in Amsterdam-Noord/Oostzaan en mijn, eveneens vrijwillige, werk als rondleider in Artis.
Daarnaast ben ik sinds november 2011 de trotse eigenaar van kattenloket.nl. Mijn droom is om ooit de meest informatieve kattensite van Nederland te hebben.

Ik schrijf graag, onder andere mijn reisverhalen op Vakantiebos.nl en natuurlijk mijn bijna dagelijkse blog op Het Kattenloket. Sinds kort schrijf ik ook eens in de twee weken een Katvertentie, waarin ik één van onze asielkatten in het zonnetje zet in Weekblad de Echo, oplage Amsterdam-Noord/Landsmeer.
Ik hoop dat jullie zullen genieten van mijn bijdrages.