Diana Cornelissen

Mijn naam is Diana Cornelissen, ik ben 45 jaar, getrouwd met Patrice en mama  van Yannick. Een paar steekwoorden voor mijzelf: lief, altijd vrolijk, droge humor, spontaan, zacht en sociaal.
Van sterrenbeeld ben ik Schorpioen, alhoewel ik me daar niet echt in kan vinden. Vaak denk ik “ergens” zal die Schorpioen best nog verborgen zitten, maar dan zullen  er eerst nog wat laagjes geschild moeten worden.

Van kinds af aan ben ik geïnteresseerd in het spirituele het paranormale, gewoon de dingen die niet “echt” tastbaar zijn. Dingen als mysterieus spreken mij altijd aan. Erg leergierig als het gaat om dit soort onderwerpen. Altijd op zoek …
Ik vind het geweldig om mensen enthousiast te maken over dingen die mij raken en inspireren. Vaak lukt dit me aardig, omdat ik dan zelf sprankel van enthousiasme! Ik moet er alleen voor waken dat ik dan niet doorsla, dus leren te balanceren en te doseren .

Onze zoon Yannick is één grote spiegel voor me. Elke dag laat hij me dingen zien door zijn wijsheden aan me te tonen. Hij is, denk ik, de grootse inspiratiebron hier in huis. Yannick is een heel bijzonder jongetje .

Eind 2013 krijg ik mijn ontslag, na dan bijna 20 jaar gewerkt te hebben voor één en dezelfde werkgever. Ik zie mijn ontslag als een kans, een kans voor een nieuw begin. Wat ik precies wil en kan gaan doen, nog geen idee. Maar er zijn  een aantal dingen die me echt inspireren en daar MOET  ik gewoon iets mee gaan doen!

Het begin is gemaakt met mijn eigen Blog http://www.dianacornelissen.nl en schrijven in deze mooie online krant .

Dit is voor mij een goede les in ECHT jezelf durven zijn. Op papier durven zetten wat ik wil vertellen, delen, voelen en uitdragen en niet meer telkens die goedkeuring willen hebben van anderen. Het vertrouwen vinden in mezelf …zo van 'het is  goed Diana' ;)

Liefs Diana