De nieuwe tijd: alles is één

donderdag 29 november 2012 / door Nina

We naderen een nieuw tijdsperk, een tijdsperk van nieuw vertrouwen, liefde, samenwerking, een nieuwe vorm van communicatie en internationaal begrip. Ik lees het boek over de Mayavoorspellingen en raak geïntrigeerd van wat er komen gaat. Als ik in mezelf ga dan hoor ik de volgende boodschap:

 

Wij, de mens zoals jij en ik en de mens zoals hij voortbestaat in een andere dimensie, ontmoeten elkaar. Wij hebben de kans geheel nieuwe informatiebronnen te mogen leren kennen, oudheid, historie, persoonlijk contact met het verleden en iedereen die hierin een rol heeft gespeeld wordt toegankelijk voor degenen die willen weten. Barrières verdwijnen, taal is niet belangrijk om te weten te komen. Weten is universeel. Degene die niet willen weten en vasthouden aan materie zullen verdrinken in ongeloof. Er ontstaat een staat van helder denken, die niet meer beperkt is tot je eigen hersens. Het denken mengt zich in de diepe wateren van aanwezige energie, die er altijd is geweest, onopgemerkt. Duiken wil zeggen, dat je leert onder water te ademen. Een nieuwe omgeving die je met andere levens essentiële voeding voorziet. Ondoorzichtig en toch helder. Wij kunnen kennis ademen, in en uit. Veel kennis ligt opgeslagen in ons systeem, andere is opgeslagen bij anderen en in onze omgeving. Deel. Velen zullen niet in staat zijn in de nieuwe waterachtige energieën te kunnen ademen. Leer ze. Dimensies zullen mengen, waardoor de lucht verandert, de weg naar vrijheid. Gedachtes drijven als het ware door de ruimte. Onze communicatie verandert van het gesproken word naar onverwoord begrip en gehoor.

 

Hoe het werkt? Voor mij werkt het al heel lang zo. Ik ervaar het sinds mijn kindsheid. Nu sta ik vlak voor mijn 40ste verjaardag en voel me zo blij als een kind van 6. Mmhh, waarom 6 eigenlijk? Dat ga ik eens nader bekijken. Feit is, dat communicatie niet beperkt is tot woorden of talen. Ik stem me af en zie, weet en heb begrip. Handelen is vaak niet eens nodig en soms juist wel. Informatie is er, mijn liefde is er, verder is er niets nodig. Probeer het eens. Mensen die ontvankelijk zijn reageren, zielen in andere dimensies antwoorden.

 

Heerlijk! Alles is één. 
 

Namasté

Nina