In de Praktijk

Het is een logische aanéénschakeling: je begint het idee te krijgen dat er een duidelijk verband is tussen wat je denkt, voelt en ervaart. Je wilt hier meer van weten, dus ga je - al dan niet in groepsverband - nieuwe inzichten opdoen en het word je vervolgens steeds duidelijker hoe het werkt. En dan...dan wil je het doorgeven. Dan wil je het delen. Dan wil je er zoveel mogelijk mee bezig zijn. Dan wil je anderen ook bewust maken van de meerwaarde die het leven kan krijgen. Dus begin je een praktijk.

Er zijn in Nederland ongelooflijk veel manieren om te ontdekken wie we werkelijk zijn. En dat is heerlijk, want zo kun je rustig kijken, vergelijken en bepalen welke vorm het meest bij je past. Het beste voor jou werkt. Het meest aansluit bij jouw waarheid.
Het is bijzonder om te zien hoeveel unieke methodes er inmiddels zijn ontwikkeld en hoe iedereen zijn of haar passie op een eigen manier vorm heeft gegeven.

In deze rubriek zullen deze methodes onder de aandacht gebracht worden. Niet met de intentie om jou een richting op te wijzen, maar om je bewust te maken van de verschillende mogelijkheden. De keuze om er wel of niet iets mee te doen, is en blijft aan jou.