Kopij en/of tips?

Zoals je in onze intentie hebt kunnen lezen, is de basis van deze e-krant gebaseerd op gelijkwaardige samenwerking. We maken daarom met veel plezier en dankbaarheid gebruik van gastschrijvers en staan ook open voor kopij en tips om Spiritueel enzo te vullen. Om teleurstelling, verwarring en/of misverstanden te voorkomen, hebben we op een rijtje gezet hoe we hiermee te werk gaan.

1. Meeschrijven

In Spiritueel enzo behandelen we geen specifieke 'spirituele onderwerpen'. Er zijn al heel veel sites die dit soort informatie op een efficiënte manier presenteren, dus als je over dingen als UFO's, graancirkels, mediumschap, voorspellende dromen etc. wilt lezen of schrijven, kun je op die sites het hart ophalen.
Als redactie zijn wij altijd op zoek naar mensen die vanuit hun eigen ervaring willen delen hoe zij dagelijkse situaties en emoties gebruiken om bewuster te worden van wie ze werkelijk zijn en hun persoonlijke rol in het grote geheel. Met Spiritueel enzo willen we de lezer bewust maken dat ieder aspect van het leven kan dienen als een inspiratiebron, zodra je bereid bent er op die manier naar te kijken.
Als je het gevoel hebt dat je een eigen inbreng kunt geven, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Als gastschrijver krijg je bij ieder aangeleverd artikel een gratis banner waarmee je reclame kunt maken voor een website naar jouw keuze.


2. Meedenken

Naast een aantal rubrieken, is in - bijna - iedere editie van Spiritueel enzo ruimte voor diverse tips. Zo zijn onze lees-, kijk- en luistertips inmiddels een populair onderdeel van de e-krant en brengen we tevens zeer regelmatig activiteiten onder de aandacht die aansluiten bij onze formule en/of intentie.

Lees-, kijk- en luistertips
We krijgen regelmatig verzoekjes voor aandacht van nieuwe boeken. Daar zijn we blij mee, maar we hechten grote waarde aan persoonlijke ervaring, dus we maken alleen gebruik van recensies. Natuurlijk is het ook mogelijk om ons een boek te sturen. De redactie zal het boek dan lezen en een recensie plaatsen.
Tevens worden we regelmatig getipt op films en muziek. Die zijn zeer welkom, maar als je zeker wilt zijn dat jouw tip ook daadwerkelijk de e-krant bereikt, schrijf dan JOUW mening over de film of de muziek! Je hoort dan vanzelf of we het geschikt vinden voor plaatsing.
Ook bij deze tips gaat onze voorkeur naar boeken, films en muziek die niet echt bekend staan als 'spiritueel', maar wel een bijzondere boodschap met zich meedragen.

Activiteiten
Zoals eerder aangegeven, behandelen we in Spiritueel enzo geen specifieke 'spirituele onderwerpen'. Dit is dus in grote lijnen ook van toepassing op de activiteiten die we aandacht geven. Als je een leuke tip hebt, maar twijfelt of het aansluit bij onze formule, stuur ons dan gewoon eens een mail!

We horen graag van je!